تنقیح سیاست های کلی نظام در حوزه اقتصاد
اعضای این کمیسیون نگاه ریشهای به مشکلات، شناخت تفاوتهای نسلی و احساس ناامیدی در برخی جوانان و دانشجویان و استفاده از راهکارهای ایجابی و قانونی در دانشگاهها را مورد تاکید قرار دادند.
در این جلسه حسین مظفر، سیدکمال خرازی، سید محمد صدر، محمدرضا عارف، سید مصطفی میرسلیم، صادق واعظزاده و محمدحسین صفارهرندی دیدگاههای خود را درباره موضوعات و مسائل فرهنگی و آموزشی دانشگاهها و مراکز علمی مطرح کردند.
در ادامه آیتالله اراکی رئیس کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی با قدردانی از اعضای کمیسیون با بیان اینکه در موضوعات فرهنگی و اجتماعی کار کارشناسی لازم است و اطلاعات و گزارشها باید دقیق و منضبط باشند، در خصوص وجوه فرهنگی و اجتماعی حوادث اخیر اظهار نظر کرد.
داود دانش جعفری، محمدجواد ایروانی، محمدرضا باهنر، سیدمصطفی میرسلیم، غلامرضا آقازاده، محمود احمدینژاد، سید مرتضی نبوی، حجتالاسلام والمسلمین مجید انصاری، احمد توکلی و احمد وحیدی و رؤسای کمیتههای متناظر این کمیسیون در دبیرخانه مجمع، حاضر بودند و دیدگاههای خود را درباره اهداف و راهکارهای بازنگری سیاستهای کلی در حوزه اقتصاد مطرح کردند.
همچنین سومین جلسه کمیسیون اقتصاد، اداری و بازرگانی مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست محسن رضایی در خصوص ارزیابی عملکرد و شاخصهای اقتصادی در دهههای گذشته و تنقیح و بازنگری سیاستهای کلی نظام در حوزه اقتصاد، تشکیل شد.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا، دومین جلسه کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست آیتالله محسن اراکی برگزار شد. در این جلسه که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دبیر شورای فرهنگ عمومی، معاون دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیرکل رسانهها و مطبوعات خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، وضع موجود و آسیبشناسی مسائل فرهنگی فضاهای آموزشی مورد بررسی قرار گرفت.
منبع: https://www.irna.ir/news/84934189/%D8%AA%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D9%85%D8%B9-%D8%AA%D8%B4%D8%AE%DB%8C%D8%B5-%D8%A8%D8%B1-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B3%D9%84%DB%8C
در این جلسه گزارشی توسط رئیس کمیته اقتصاد کلان دبیرخانه مجمع درباره مفاهیم رشد و پدیده تورم در اقتصاد ایران، کشورهای منطقه و جهان، انباشت محصولات در انبارها و کاهش سرمایهگذاری و مصرف ارائه کرد و پس از بحث و بررسی مقرر شد: «توسعه صادرات خدمات و تولیدات دانش بنیان» و «رشد اقتصادی با ثبات و بالا» در کنار «کنترل تورم» و «کاهش کسریهای بودجهای» و «افزایش بهرهوری»، «اصلاح نظام بانکی»، «توجه به عدالت»، «بهبود ساختارها» به عنوان هدف در تنقیح سیاستهای کلی اقتصادی پیگیری شود.
در ابتدای این جلسه اعضا درباره هدف و روش شناسی و یافتن الگوی پیشنهادی برای تلفیق، تنقیح و بازنگری سیاستهای کلی نظام در حوزه اقتصاد به بحث و بررسی پرداختند و تنظیم و بازنگری سیاستهای کلی در جهت تحقق رشد اقتصادی ۸ درصد و تک رقمی کردن نرخ تورم توام با عدالت مورد تأکید قرار گرفت.