سرپرست ریاست جمهوری افزود: مسکن همینطور؛ رفع مشکلات کم برقی همینطور؛ مردم یادشان است که ما در تابستان ها مرتبا باید قطعی برق می داشتیم یا گاز در زمستان همین وضعیت را پیدا می کرد آب همین مکشل را داشت اما الحمدلله با تلاش و مجاهدت رئیسجمهور عزیز و مجاهدت اعضای دولت بخش زیادی از اینها حل شده و امیدواریم انشاءالله بقیه مسائل با سرعت حل شود.
مخبر گفت: امروز توقع رئیس جمهور شهیدمان این است که با قوت و قدرت مثل وقتی که خودش بود، کارها پیگیری شود و این اتفاق افتاده است.
وی تصریح کرد: همانگونه که درباره رئیس جمهور شهیدمان رهبر انقلاب به درستی فرمودند دلم برای ایشان سوخت که در حیاتش رسانهها کلمهای دربارهاش نگفتند، در رابطه با اعضای هیأت دولت هم همینگونه است و انصافاً با تمام توان بدون هیچ توقع و تبلیغی حجم عظیمی از کارها را در بخش های مختلف انجام داده اند و اولین تلفنهایشان ساعت ۶ و ۷ صبح به رئیس جمهور یا به من و آخرین تماسشان هم ساعت ۱۱ تا ۱۲ شب بود؛ این اغراق نیست البته همه آنها در یک شب یا روز تماس نگرفته اند ولی با تلاش های آنها مواجه بوده ایم.
وی خاطرنشان کرد: هر چهار مسئول بزرگواری که در سانحه سقوط بالگرد به شهادت رسیدند؛ چه آقای رئیس جمهور، چه وزیر امور خارجه و استاندار و نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و همچنین فرمانده حفاظت و کادر پرواز را که نگاه می کنید، همگی در این سمتی که داشتهاند، نمونه و کم نظیر بودند؛ در میان ائمه جمعه، نمونه شهید آیتالله آل هاشم بسیار کم بود. شهید رحمتی تنها ۳ ماه بود استاندار بود اما به اندازه کسی که ۱۰ سال آنجا استاندار بوده، در میان مردم جایگاه داشت. آیتالله رئیسی تنها ۳ سال رئیس جمهور بود اما آنهایی که ۸ سال رئیس جمهور بودند، با ایشان قابل مقایسه نیستند، نه از نظر کار و نه از محبوبیتی که در دلها داشت؛ آنهم بهرغم همه بیانصافیهایی که نسبت به ایشان می شد.
به گفته مخبر، شهید آیت الله رئیسی نسبت به وضعیت مردم عزیز غزه بسیار ناراحت بود و دنبال می کرد؛ حتی گاهی فراتر از پروتکل ها به خاطر مردم غزه با سران سایر کشورها یا افرادی که احساس می کرد می توانند کمکی به مردم غزه بکنند، تماس می گرفت.
مخبر ادامه داد: برخی اوقات افراد دنبال کارهای موردی می روند از کارهای کلان می مانند یا اینکه برخی اوقات سراغ کارهای کلان می روند ولی از اینکه فلان منطقه محروم هیچ امکانات درمانی ندارد، غافل می شوند؛ درحالیکه شهید آیتالله رئیسی اینطور نبود و مسائل را از تأمین یک سی. تی. اسکن در یک شهر کمبرخوردار دنبال می کرد تا حل مسأله کرونا.
مخبر اضافه کرد: همه افتتاحهای امروز که ۴۲ پروژه با نزدیک ۸۶ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری است، به روح عزیز از دست رفتهمان و همراهانش از جمله شهید امیرعبداللهیان عزیز وزیر بسیار مجاهد ما تقدیم می شود.
وی افزود: یک خصوصیت بسیار مهم رئیسجمهور شهیدمان این بود که مسائل کلان کشور را که دنبال می کرد، از مسائل موردی کشور که می توانست برای مردم نقاط مختلف آزاردهنده باشد، غافل نبود.
وی با بیان اینکه صمیمانه از همکارانم در دولت تشکر می کنم که بدون وقفه و هیچ تأخیری کارهای جاری کشور در حال انجام است و توسعه کشور دنبال می شود و پروژه اجرا می شود، اظهار کرد: این حجمی که در رابطه با احیای کارخانه های احیا شده می بینیم که مکررا رهبر معظم انقلاب این موضوع را به عنوان نقطه قوت دولت مطرح کرده اند و خود شهید عزیزمان هم همینطور یا در بحث آب که جزء مسائل جدی کشور است و دنبال گرفتار آن است، طرح های بزرگی در حال اجراست؛ از انتقال آب از دریا گرفته تا استفاده از پساب، آب ژرف و… واقعاً کارهای بزرگی هستند؛ برخی شهرهای ما اگر به صورت ضربتی به دستور رئیس جمهور شهیدمان دنبال نمی شد، امروز در برخی شهرها با مشکلات اساسی روبهرو بودیم کما اینکه در سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ این وضعیت را در برخی استان ها داشتیم
وی ادامه داد: یکی از سران کشورها در صحبت با من مطلب درستی درباره ایشان به من می گفت که شهید امیرعبداللهیان وزیر خارجه محور مقاومت بود؛ آقای امیرعبداللهیان با دستور صریح و پیگیری مستمر رئیس جمهور شهیدمان شبانه روز دنبال وضع مردم فلسطین بود.
وی بیان کرد: یکی از موفقت های بزرگ دولت، دیپلماسی بود؛ در این چند وقت مقاماتی که برای تشییع شهید رئیسی به تهران آمدند یا تماس هایی که سران کشورها برقرار می کردند همگی چند واژه مشترک داشتند و آدم حس می کرد که با اینها رفاقتی ایجاد کرده است.
به گزارش خبرنگار دولت ایرنا، «محمد مخبر» روز پنجشنبه ۱۷ خرداد در آیین بهرهبرداری همزمان از پروژههای حوزه انرژی، صنعت و ارتباطات در سیستان و بلوچستان و ۵ استان دیگر که بهصورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد، با بیان اینکه ظهور و بروز نماد عدالتخواهی در رئیسجمهور شهیدمان را باید در جهتگیریها و سفرهای آیتالله رئیسی دید، اظهار داشت: ایشان این وضعیت در برخی استانها را عادلانه نمیدانست و برای رفع این مشکلاتی که سبب این وضعیت شده بود، شبانه روز پیگیری می کرد.
مخبر تشریح کرد: تلاش دولت در مسیر رفع نارساییهای موجود در بخشهای آب، گاز، راه، درمان و اشتغال در استان است؛ استان، استانِ مستعدی است؛ یکی از ظرفیتهای مهم استان سیستان و بلوچستان این است که به اقیانوس دسترسی دارد، برخی از موارد در استان تعطیل شده و یا کاری برای انجام آنها صورت نگرفته است؛ در نخستین سفر آیتالله رئیسی به استان سیستان و بلوچستان، بیشتر مناطق استان فاقد گاز بود و امروز بخش زیادی از این مشکل حل شده است.
منبع: https://www.irna.ir/news/85500576/%D9%85%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D9%81%D9%82%D8%B7-%DB%B3-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%DB%B8-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86%D8%AF
سرپرست ریاست جمهوری بیان کرد: ابتدای دولت انصافاً مشکلات فوق العادهای داشتیم. وضعیت درآمدها، تورم، بهداشت و درمان، ذخایر استراتژیکمان و… با مشکل روبهرو بود. این در حالی است که دیروز در جلسه دولت وزیر جهاد کشاورزی می گفت هیچ وقت ذخایر کالاهای اساسی ما به این فراوانی که الآن هست، نبوده است.
وی خاطرنشان کرد: آقای رئیس جمهور کشتی به کشتی دنبال می کرد تا کالای اساسی تخلیه شود؛ خدا شاهد است شهادت می دهم ساعت ۱۰ یا ۱۱ شب زنگ می زد که این تعداد کشتی ذرت، کنجاله یا گندم چرا در فلان بندر مانده است؟ مسأله آن چیست؟
سرپرست ریاست جمهوری تأکید کرد: برخی از کشورهایی که کاملا با غرب ارتباط دارند، هنوز نتوانسته اند وارد شانگهای یا بریکس یا تجارت آزاد اوراسیا شوند؛ اما آقای رئیس جمهور ظرف یک سال و نیم همه اینها را انجام داد و این ارتباطات را در منطقه با کشورهای همسایه، دوست، همراه و همسو ایجاد کرد؛ امیدواریم مادرشان فاطمه زهرا (س) انشاءالله بیشترین اجر را نصیبشان کند.