سرپرست ریاست جمهوری در آیین افتتاح دیگری که صبح امروز با حضور تعدادی از اعضای دولت برگزار شد، از طریق ویدئو کنفرانس از سه طرح دولت مردمی در بخش صنعت و معدن و بخش ارتباطات در استان سیستان و بلوچستان بهرهبرداری کرد.
با اهتمام ویژه دولت مردمی نسبت به عدالت ارتباطات در مناطق محروم، پوشش اینترنتی استان سیستان و بلوچستان از ۵۸ درصد در ابتدای دولت به ۹۱ درصد رسیده است.
به گزارش حوزه دولت ایرنا، «محمد مخبر» صبح امروز پنجشنبه ۱۷ خرداد، طی مراسمی بهصورت ویدئو کنفرانسی از سه طرح کلان دولت مردمی در بخش نفت و گاز در استان سیستان و بلوچستان و همچنین ۸ طرح کیفیسازی و انتقال فرآوردههای نفتی در ۵ استان کشور به ارزش ۱.۵ میلیارد دلار بهرهبرداری کرد.
همچنین با دستور مخبر بهصورت ویدئوکنفرانسی هزار و دویست و شصت و یکمین روستای بالای ۲۰ خانوار استان سیستان و بلوچستان در دولت مردمی به شبکه ارتباطی و اینترنت پُرسرعت متصل شد.
مخبر همچنین صبح امروز پنجشنبه در ادامه همین مراسم بهصورت ویدئو کنفرانسی از ۲۸ طرح آب و برق دولت مردمی در استان سیستان و بلوچستان و با تمرکز بر تأمین آب پایدار مردم این استان بهعنوان یکی از دغدغههای اصلی رئیسجمهور شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی بهرهبرداری کرد.
پروژههای صنعت نفت و گاز
از ابتدای دولت مردمی تاکنون با اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان، ۱۲۶۱ روستای بالای ۲۰ خانوار و ۵۰۰ روستای زیر ۲۰ خانوار و در مجموع ۱۷۶۱ روستا در استان سیستان و بلوچستان به شبکه ارتباطی و اینترنت پرسرعت متصل شدهاند.
همچنین به گفته وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات بزرگترین پایگاه فضایی کشور به عنوان یکی از مطالبات رئیس جمهور شهید آیتالله سیدابراهیم رئیسی در چابهار استان سیستان و بلوچستان تا پایان امسال به بهرهبرداری خواهد رسید.
منبع: https://www.irna.ir/news/85500544/%D9%85%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%87%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AA%D8%A7%D8%AD-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
پروژههای بخشهای «صنعت و معدن»
پروژههای صنعت آب و برق
همچنین ایستگاه تقویت فشار گاز پل کله در استان اصفهان، ایستگاه تقویت فشار گاز خورموج در استان بوشهر، ایستگاه تقویت فشار گاز نورآباد در استان فارس، ایستگاه تقویت فشار گاز دورآهان در استان کهگیلویه و بویراحمد و ایستگاه تقویت فشار گاز آرادان در استان سمنان از دیگر طرحهای دولت مردمی در بخش نفت و گاز در دیگر استانها با هدف افزایش ظرفیت انتقال گاز کشور و پایداری شبکه انتقال گاز در کشور بود که با حضور سرپرست ریاست جمهوری بهصورت رسمی افتتاح و به بهرهبرداری رسیدند.
«طرح آب شیرین کن فرا ساحلی به ظرفیت ۱۰۰ هزار مترمکعب در شبانهروز»، «طرح ایستگاه بزرگ پمپاژ و ۲۰ کیلومتر خط انتقال آب به سیستان به ظرفیت نهایی ۱۱۰۰ لیتر در ثانیه در کمتر از ۳ ماه»، «آبگیری سد شهر کور»، «آبرسانی به شهر هیدوج از سد ماشکیدعلیا»، «تأمین آب ۴۰ روستا از سد کهیر» و «تأمین آب شرب ۷۵ روستای دیگر در قالب ادامه طرح جهادی آبرسانی به ۱۷۵۱ روستای سیستان و بلوچستان» از جمله طرحهای دولت مردمی در قالب طرح جامع آبرسانی به این استان بود که با حضور دکتر مخبر به بهرهبرداری رسیدند.
پروژههای صنعت ارتباطات
همچنین «طرح نیروگاه بادیه ۵۰ مگاواتی میلنادر»، «طرح واحدهای گاز نیروگاه زاهدان به ظرفیت ۱۲۶ مگاوات»، «احداث و توسعه خطوط و پستهای برق توزیع از شمال تا جنوب استان» و «بهرهبرداری از ۳ هزار سامانه خورشیدی ۵ کیلوواتی حمایتی» از جمله طرحهای دولت در حوزه برق استان سیستان و بلوچستان بود که در این مراسم به بهرهبرداری رسیدند.
طرح گازرسانی به ۹ شهر و ۳۰ روستا با هدف تأمین انرژی پایدار برای توسعه صنایع و واحدهای تولیدی، مهاجرت معکوس به روستاها و کاهش آلودگیهای زیستمحیطی، طرح خط انتقال گاز ایرانشهر – چابهار به طول ۲۹۰ کیلومتر با هدف تأمین گاز شهر و نیروگاه چابهار و کنارک، مجتمع پتروشیمی مکران، صنایع مستقر در منطقه، رفع محرومیت از استان سیستان و بلوچستان و ایجاد رونق اقتصادی و اشتغالزایی و همچنین طرح خط انتقال گاز سربیشه – دشتک – نهبندان به طول ۸۰ کیلومتر با هدف تکمیل رینگ سیستم تأمین گاز محور شرق و تأمین گاز شبکه شرق و شمال غرب کشور، ۳ طرح کلان دولت مردمی در بخش نفت و گاز در استان سیستان و بلوچستان بود که در این مراسم با حضور دکتر مخبر به بهرهبرداری رسیدند.
«طرح معدن و کارخانه تولید مس در شهرستان نیمروز با سرمایهگذاری ۱۵۰۰ میلیارد تومانی و ظرفیت تولید ۳ هزار تنی در سال» و «طرح معدن و کارخانه تولید شمش طلا در شهرستان تفتان با سرمایهگذاری ۲۵۰۰ میلیارد تومانی و ظرفیت تولید ۴۳۲ کیلوگرم شمش طلا با اشتغالزایی برای ۴۵۰ نفر»، ۲ طرح دولت مردمی در بخش صنعت و معدن در استان سیستان و بلوچستان بود که با حضور سرپرست ریاست جمهوری به بهرهبرداری رسیدند.
برای اتصال این روستاها بیش از ۹۰۰ کیلومتر فیبرکشی صورتگرفته، بیش از ۱۵۰ کیلومتر جاده دسترسی برای نصب سایتها در ارتفاعات و همچنین ۷۰ کیلومتر شبکه برق احداث شده است.