رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: وظیفه ارتش ایجاد امنیت برای تولید است



حجت الاسلام و المسلمین عباس محمد حسنی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار دفاعی ایرنا درباره شعار سال و نقش ارتش در تحقق آن گفت: فعالیت‌های اقتصادی چندان در دستور کار ارتش نیست؛ هرچند که یک سری فعالیت‌های اقتصادی درون‌سازمانی وجود دارد، اما در سطح کلان نیست. سازمان عقیدتی سیاسی هم می‌تواند در زمینه تحقق شعار سال فرهنگ‌سازی کند. به‌خصوص پس از بیانات رهبر معظم انقلاب در این خصوص، با دوستان صحبت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که نقش ما در تحقق شعار سال چیست.

وی افزود: ما می‌توانیم با فضاسازی و فرهنگ‌سازی، پول‌های خرد کارکنان را به سمت تولید هدایت کنیم؛ اما از آن مهم‌تر، فرهنگ‌سازی به‌طور کلی است یعنی در سطح ارتش جمهوری اسلامی ایران، توصیه ‌کنیم که کارکنان ارتش اگر پولی دارند، اگر طلایی دارند یا اندوخته‌ای دارند، آن را به سمت تولید هدایت کنند و حتی خودشان در این زمینه امر به معروف و جهاد تبیین کنند که باید پول‌های سرگردان که احتمالاً در جاهایی غیرمولد هستند، به سمت تولید هدایت شوند. تبیین فلسفه هدایت پول‌های سرگردان به سمت تولید جزء وظایف ماست که برای آن برنامه‌ریزی شده و در حال انجام است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ادامه داد: در ارتباط با شعارهای سال و نقش ارتش در تحقق آن، باید گفت که اساساً مهم‌ترین وظیفه ارتش، ایجاد بستر امنیت برای تولید است. وقتی امنیت وجود داشته باشد، همه چیز فراهم است؛ امنیت باشد، فضا برای تولید، تحصیل، پژوهش و تحقیق فراهم است.

وی افزود: اگرچه خود ارتش نیز سرمایه‌هایی دارد که آن‌ها را به سمت تولید هدایت می‌کند، اما مهم‌ترین کار ارتش تأمین امنیت کشور است تا دیگران، از جمله تجار و تولیدکنندگان، بتوانند در یک بستر امن سرمایه‌های خود را به سمت تولید هدایت کنند.

حجت الاسلام محمدحسنی در ادامه ارتش را جزو سازمان‌های خودکفا در تأمین نیازهای تجهیزاتی خود عنوان کرد و گفت: به‌طوری که اکنون ارتش نه‌تنها واردکننده بسیاری از سلاح‌های مورد نیازش نیست، بلکه به صادرکننده نیز تبدیل شده است. بسیاری از کشورهای دیگر از ارتش تقاضای دریافت سلاح‌های مورد نیازشان را دارند. حال اینکه ارتش سلاح به آن‌ها بفروشد یا خیر، بحث دیگری است، اما می‌خواهم بگویم که ما از واردکننده سلاح به صادرکننده سلاح تغییر وضعیت داده‌ایم و خودکفا و مستقل هستیم و نیازهای تجهیزاتی خود را به‌طور خودکفا تأمین می‌کنیم.

وی درباره برنامه‌های ارتش در فضای مجازی گفت: در خصوص فضای مجازی، باید گفت که این فضا مشابه سایر فضاهای طبیعی و حقیقی بستری در اختیار همه است. فرض کنید پارک یک بستر است که هرکس می‌تواند از آن استفاده کند. فضای مجازی نیز یک بستر است که در اختیار ارتش و سازمان عقیدتی سیاسی قرار دارد که متولی انجام کارهای فرهنگی است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش افزود: در سطح بسیار قابل قبولی از این فضا استفاده می‌شود و تمام تلاش ما این است که جامعه هدف‌مان را از فضای حقیقی به فضای مجازی منتقل کنیم.

حجت الاسلام محمدحسنی ادامه داد: در حال حاضر به‌صورت ترکیبی کار می‌کنیم؛ هم در فضای حقیقی و هم در فضای مجازی. ما حسینیه‌های مجازی، مساجد مجازی، هیات‌های مجازی و سخنرانی‌های مجازی داریم. همچنان که مساجد ما به‌طور طبیعی در فضای حقیقی فعال هستند، در فضای مجازی نیز تمامی این فعالیت‌ها ادامه دارد.


منبع: https://www.irna.ir/news/85812462/%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D9%82%DB%8C%D8%AF%D8%AA%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4-%D9%88%D8%B8%DB%8C%D9%81%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF

توسط منوچهر متکی

منوچهر متکی