سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه در بررسی تخلف یا فساد در پرونده فولاد مبارکه اصفهان باید هوشمندانه و دقت بالا مسائل را پیش برد، گفت: البته باید قبول کرد که تخلفات عدیدهای در این شرکت رخ داده است و نخستین تخلف، انتصاب فردی بدون تخصص در مدیریت شرکتی تخصصی به مانند فولاد مبارکه است. همچنین جذب نیروهای انسانی بدون تجربه و پرداخت حقوق های نجومی به آنها، اعطای مبالغ غیرشفاف از دیگر تخلفات در فولاد مبارکه بوده که محرز است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس با تاکید بر اینکه متخلفان در پرونده فولاد مبارکه، مدیران وقت وزارت صنعت، معدن و تجارت بودند، عنوان کرد: تخلفات مدیران اسبق وزارت صمت سبب توزیع رانت ۵۸ هزار میلیاردی تومانی شد. چرا که مدیران شرکت فولاد مبارکه مجبور به اطاعت از دستورات مسوولان اجرایی بودند.
وی با تاکید بر اینکه در پرونده تحقیق و تفحص از شرکت فولاد مبارکه اصفهان باید آمار و ارقام دقیق و مستند ارائه شوند، اضافه کرد: برخورد هیجانی در این پرونده به ساختار تولیدی کشور و نظام ضربه واردخواهد کرد. کما اینکه برخی از رسانههای معاند از این پرونده سود برده و نظام را به فساد متهم میکنند. در حالی که در مبارزه با فساد باید ریشه آن را پیدا کرد و ریشه فساد در نحوه سیاستگذاری و انتصابات غلط دولتمردان است که نمونه آن در دولت گذشته رخ داد.
این نماینده مجلس با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم در مبارزه با فساد اظهار داشت: دولت جدید در نخستین گام، مسوولان و مدیریت شرکت فولاد مبارکه اصفهان را تغییر داد و کارهایی که در چند ماه گذشته در دولت سیزدهم با حضور آقای طیب نیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان انجام شد، تلاش برای کنار گذاشتن برخی از نیروها و مدیران انسانی تحمیلی بود که اثری در شرکت و سیستم نداشتند.
طغیانی خاطرنشان کرد: آیت الله رییسی هم زمانی که ریاست قوه قضاییه را بر عهده داشتند، زودتر از تحقیق و تفحص مجلس، پیگیر این موضوع شدند و گزارش مفصل سازمان بازرسی کل کشور درباره فولاد مبارکه اصفهان منتشر شد که این رویه با حضور ایشان در قوه مجریه با جدیت بیشتری دنبال میشود.