به گزارش ایرنا از پلیس، سرلشکر محمد باقری روز یکشنبه در دومین روز همایش سراسری فرماندهان، معاونان و مدیران فراجا، افزود: خدا را شاکرم که در جمع همرزمان عزیزمان، فرماندهان و مدیران سختکوش انتظامی به عنوان نمایندگانی از آحاد نیروهای پلیس هستم؛ عزیزانی که شبانه روز در حال مجاهدت برای تامین امنیت و آسایش مردم هستند.
وی با اشاره به شعار سال (سرمایه گذاری برای تولید)، اظهار کرد: از آنجا که بدون امنیت هیچ فعالیتی امکانپذیر نیست، قطعا نقش انتظامی کشور در تحقق شعار سال مشهود و بارز است.
سردار باقری یادآور شد: از یک سو فراجا باید مقتدر باشد و اقتدار خود را در برخورد با مجرمان به نمایش بگذارد و از سویی دیگر باید مردمی و محبوب باشد و با هر طبقه و صنفی در شأن خود و با کمال عطوفت رفتار کند.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سازمان فراجا به دلیل تنوع و فراوانی ماموریتها در کشور، باید سازمانی کارآمد، توانمند، چالاک، چابک و آیندهنگر باشد.
وی با تشریح اهمیت توجه به آموزش و مهارتآموزی، ادامه داد: آنچه در چنین سازمانی با ماموریتهای سنگین و پیچیده حائز اهمیت است، توجه به امر آموزش و مهارت است؛ گرچه شاهد رشد کمی و کیفی هستیم اما هنوز تا وضع مطلوب فاصله داریم.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه تسلط افسران و نیروهای پلیس بر فناوریهای روز، یک ضرورت است؛ خاطرنشان کرد: چشمانداز معماری انتظامی برای آینده مورد توجه است و در این زمینه در فراجا به عنوان اولین سازمان در نیروهای مسلح، تحقیق مبتنی بر دانش طرحریزی شده است اما مسئله اجرا و پیادهسازی آن نیز گامی مهم است.
سرلشکر باقری به موضوعات کلیدی «معیشت»، «منزلت» و «مسکن» اشاره کرد و گفت: تردیدی نیست که همرزمان ما در فراجا و سایر سازمانهای نیروهای مسلح، فارغ از مسائل مادی با مایه گذاشتن از جان و زندگی خود شبانه روز در حال اجرای ماموریت هستند اما حفظ منزلت آنان در راستای آرامش خاطر کارکنان وظیفه اساسی ماست.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح با قدردانی از تلاش ایثارگونه آحاد فرماندهان، نیروهای پلیس و خانوادههای آنان گفت: از عملکرد رزمنده ایثارگر دوران دفاع مقدس، سردار رادان قدردانی میکنم؛ حقیقتا آنچه که به عنوان ویژگیهای فرمانده توانمند انتظامی باید باشد، در برادر بزرگوارم میبینم و برایشان آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون دارم.
پلیس در متن و بطن جامعه حضور فعال دارد
معاون هماهنگ کننده فراجا نیز در این همایش گفت: پلیس در گستره جغرافیایی کشور در متن و بطن جامعه حضوری فعال دارد و انضباط برای پلیس یک ضرورت اجتنابناپذیر است.
سردار حمیدرضا اشراق اظهار کرد: لازمه امنیت پایدار، حضور و مشارکت مردم است؛ اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی برای پلیس یک ضرورت است.
وی افزود: امنیت و آرامش امروز مردم مرهون فداکاری و از خود گذشتگی فرماندهان، مدیران و کارکنان خدوم و زحمتکش فراجاست؛ مردم قدر امنیت و آرامش را میدانند و قدردان نیروهای پر تلاش پلیس هستند.
معاون هماهنگ کننده فراجا تاکید کرد: اقتدار امروز پلیس از دو مولفه مهم برخوردار است؛ مولفه قدرت و بازدارندگی در برابر گردن کشان، اراذل و ناامن کنندگان جامعه و مولفه دیگر آن، عطوفت و رحمت برای مردم و صیانت از آنها در مقابل مجرمان است.
وی افزود: انضباط فردی همچون آراستگی، انضباط در رفتار، گفتار همچنین انضباط سازمانی و انضباط در اجرای ماموریت ها تضمین کننده موفقیت پلیس و ترسیم سیمایی مطلوب از فراجا در اذهان مردمی است.
سردار اشراق ادامه داد: پلیس مظهر اقتدار نظام است و مراکز انتظامی محل رجوع مردم است، اماکن پلیس باید در شأن مردم باشد و در این زمینه متاسفانه کاستیهای قابل توجهی داریم و با وجود کمکهای دولت در این زمینه، هنوز اماکن فراجا از لحاظ تناسب، کمیت و کیفیت لازم برای ارائه خدمت به مردم برخوردار نیست.
معاون هماهنگ کننده فراجا خاطرنشان کرد: صیانت پیش رویدادی یک رویکرد تحولی در فراجا و برای صیانت از سرمایه انسانی، سرمایه سازمانی و اجتماعی است.
وی گفت: به واسطه حضور گسترده و تنوع ماموریتی، ماموران پلیس در معرض انواع آسیبها هستند و صیانت از کارکنان در مقابل این آسیبها وظیفه همه فرماندهان و مدیران در فراجاست.
به گزارش ایرنا، بیست و هشتمین همایش سراسری فرماندهان، معاونان و مدیران عالی فراجا به مدت ۲ روز (۲۷ و ۲۸ اردیبهشت) با حضور برخی از مسئولان از جمله محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، اسکندر مومنی وزیر کشور، سرلشکر باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح، حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای رئیس قوه قضاییه برگزار شد.
منبع: https://www.irna.ir/news/85836369/%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D9%85%D9%82%D8%AA%D8%AF%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%AE%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF