چند سفر بدیع در دنیای خوراک، همراه با دو سرآشپز ایتالیایی در تهران


تهران – ایرنا – به مناسبت هفتمین دوره هفته آشپزی ایتالیایی در جهان، سفارت ایتالیا در همکاری با دفتر موسسه تجارت خارجی ایتالیا ICE در تهران، مجموعه ای از رویداد های نوآورانه را با هدف ترویج و ارج نهادن به کیفیت محصولات غذایی و نیز فرایند تولیدشان به سبک و سیاق کشورمان برنامه‌ریزی کرده است.


منبع: https://www.irna.ir/news/85300329/%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D8%B9-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D9%88-%D8%B3%D8%B1%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1

توسط منوچهر متکی

منوچهر متکی